Zakelijk event / bedrijfsuitje

Maatwerk voor uw zakelijk event / bedrijfsuitje / teamuitje

In samenwerking met meerdere bedrijven op Teuge international Airport is het mogelijk een zakelijk event, een teamuitje of bedrijfsuitje te realiseren. Dit doen we voor kleine én grote groepen. Elk event, teamuitje  bedrijfsuitje, of relatiedag maken wij op maat en aan de hand van uw wensen. U kunt zelf alle variabelen invullen; aantal deelnemers, tijdstip en tijdsduur van uw event en de activiteiten die u wilt gaan doen.

Voor wie?

Elk bedrijf dat een bijzondere dag wil organiseren, wil graag een maximum rendement uit de dag halen. Iedereen moet vol energie en voldoening weer naar huis gaan. U wilt graag dat er nog lang over nagepraat wordt en dat de deelnemers zich uw event nog lang herinneren. Dat is ongeacht de doelgroep; klanten, leveranciers, onderaannemers, andere relaties en medewerkers. Niet alleen de presentatie van het bedrijf, maar ook de omgeving draagt bij aan de positieve herinnering aan de dag. Ook de activiteiten die wij op die dag organiseren leiden tot een sterke positieve herinnering. In samenwerking met u kunnen wij een spannend programma verzorgen dat uw dag memorabel maakt.

Uw event of bedrijfsuitje in de hangar tussen de vliegtuigen

Onze hangar zorgt ervoor dat u zich met uw event op een bijzondere manier kunt presenteren. De ruimte (tot 700 vierkante meter) delen we precies zo in als u wilt en er staan desgewenst vliegtuigen in de ruimte. Voor muziek, geluid voor sprekers, beamer en scherm, podium, catering, stoelen, tafels etc. kunnen wij zorgen. U kunt uiteraard eigen materialen meebrengen om uw bedrijf te presenteren tijdens uw event. Dat kan groots opgezet zijn als beurs of bedrijfsuitje, maar ook kleinschalig in de vorm van een teamuitje.

Simulator vliegen op de B737 of Cessna 172, rondvluchten, rondleiding

Wij kunnen u een actief en spannend programma bieden, waarbij deelnemers kunnen kennismaken met de actieve luchtvaart. In de  Boeing 737 simulator kunnen deelnemers zelf vliegen en in het Air Traffic Control center (luchtverkeersleiding) ervaar je hoe het is om verkeersleider te zijn.  Uiteraard bieden we professionele begeleiding in de cockpit en in de het radarstation. We hebben een Cessna 172 simulator, waarin deelnemers zelf kunnen vliegen, ook met begeleiding. En het is mogelijk een rondleiding over het vliegveld te krijgen. Met de rondleiding komt u op plaatsen waar u normaal niet zou kunnen komen. Eten en drinken kunnen wij regelen naar uw wensen. Natuurlijk kun u uw eigen activiteiten organiseren in de hangar, alles is op maat mogelijk. Voor ons zijn uw wensen leidend bij het realiseren van uw event of bedrijfsuitje.

De kracht van samenwerken

Wij willen graag nauw met u samenwerken om een state of the art programma te maken. Als uw event geslaagd is, is dat voor ons bijzonder waardevol. We willen graag samen met u onderzoeken wat u precies met die dag wilt bereiken en hoe wij daaraan maximaal kunnen bijdragen. Goed overleg, denken in mogelijkheden, flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij van belang. Ons gezamenlijke doel is dat u maximaal tevreden bent met het resultaat van uw event!

Creatieve voorbeelden

Een vliegtuig als omgeving voor foto’s of video is aansprekend en anders dan anders. Een presentatie voor een nieuw product of een nieuwe dienst kun je  in de cabine van een vliegtuig doen. Er is een presentatie tv, waarmee je je eigen Power Point aan je publiek kunt laten zien. Ook het maken van een video, in cabine, cockpit of luchtverkeersleiding centrum is mogelijk. Hoe ziet dat er dan uit? Hieronder een voorbeeld van Dynatos (strategisch partner voor financiële procesautomatisering), waarvan de directie een bericht aan anderen wilde sturen…..

nieuwjaarsboodschap van Dynatos voor hun board vergadering in Las Vegas

Of wat te denken van het opnemen van een VLOG of videoclip? zie de clip van Bombastic met Lange Sjaak en YES-R

 

Probeer ons uit…

He bovenstaande klinkt leuk, maar werkt het ook? Dat kunt u alleen ontdekken door ons uit te dagen samen met u uw event te realiseren. Vraag ons mee te denken hoe we uw project mede tot een succes kunnen maken. U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen overleggen. Laat u verrassen!

Meer informatie? Bel naar 06 30062328 of mail naar info@yellowwings.nl