Yellow Wings vliegtickets

ticket header vliegtickets

Yellow Wings vliegtickets

Economy class 1 Yellow WingsWij willen je een zo echt mogelijk beeld geven van wat de piloten tijdens een vlucht doen. Welke instrumenten heb je nodig om je toestel in de lucht te houden? Hoe weet je waar je bent en hoe kom je weer veilig aan de grond? Yellow Wings vliegtickets laten je vluchten maken van gate tot gate als (bijna) echte piloot.

Van gate tot gate

Je zit samen met je copiloot in de cockpit en je hebt samen alle instrumenten op de goede manier ingesteld. Nu word je teruggeduwd van de gate en op het platform neergezet door de pushback truck. Nadat je toestemming hebt gevraagd en gekregen, taxi je naar de runway en je moet wel de goede afslag nemen! Nadat je toestemming hebt gekregen voor de takeoff, geef je vol gas……  Je ziet de baan  steeds sneller onder je doorschieten De neus van het vliegtuig komt omhoog en de horizon valt weg. Onderweg moet je zelf vliegen en veel bijbehorende handelingen uitvoeren. De instructies van de verkeersleiding zorgen ervoor dat je weer netjes voor de landingsbaan uitkomt. Zeker in de aanvliegroute moet je hard werken om alles op tijd voor de landing klaar te krijgen. Netjes op de middellijn van de baan landen valt niet mee! Daarna taxi je naar de gate terug. Met Yellow Wings vliegtickets maak je altijd een complete vlucht.

 

Yellow Wings vliegtickets voor diverse vluchten

Yellow Wings Economy Class vliegtickets bieden een programma van een uur, voor twee/drie personen, met instructie .
Er wordt een korte vlucht gemaakt van vanaf gate tot gate.

Yellow Wings Business Class vliegtickets omvatten een programma van anderhalf uur, voor twee/drie personen, met instructie. Aanvullend op het Economy Class Ticket, maken we gebruik van checklists en is de vlucht langer en een graadje spannender. Er zijn veel activiteiten in korte tijd. Dit is het meest gebruikte ticket en daarom hebben we die € 25 goedkoper gemaakt.

Yellow WIngs Royal Class vliegtickets geven de meest uitgebreide vliegervaring van twee uur, voor twee/drie personen, met instructie. We laten je de systemen zelf instellen/programmeren en de communicatie is precies zoals in het echt. Je gaat nu ook zelf navigeren, en plannen wat de volgende stap in de vlucht is. Kortom, deze vlucht lijkt het meest op wat een echte piloot elke dag meemaakt.

 

Overzicht van de verschillen tussen de vliegtickets:

Yellow wings tickets 1

Verlenging van de vlucht is ter plaatse mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen. Twee personen zitten  achter de stuurknuppel en de derde ondersteunt de niet vliegende piloot. Het is ook leuk om tijdens de vlucht van rol te wisselen.

Een combinatie met vliegen in een Cessna is ook mogelijk. Voor boekingen, ga naar de website van Special Air Services

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, dan zijn de links hierna een aanrader.

informatie over vliegen,

alle fases van een vlucht,

luchtvaartcommunicatie 

navigatie

Hoe vind je je weg in de cockpit?

  • Overhead Panel
  • Mode Control Panel ( MCP )
  • Primanry Flight Display (PFD )
  • Navigation Display ( ND )
  • Flight Management System ( FMS )
  • Throttle Quadrant
  • Radiostack en communicatie
  • Besturing op de grond en in de lucht

Klik op het onderwerp (blauwe tekst) waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Want hoe beter je voorbereid bent, hoe inspirerender de vlucht!  Veel plezier.

Een unieke ervaring cadeau geven? kijk in dan even onder cadeaubon!

Boek hier uw flightsimulator tickets!

  • Nadat je het formulier verzonden hebt krijg je een bevestiging per email. Je krijgt de factuur per mail en wij nemen contact met je op om een datum en tijd te plannen die jou het beste uitkomt. We wish you a beautiful flight