Yellow Wings – Tickets

Yellow Wings vliegtickets!

Economy class 1 Yellow WingsWij willen je een zo echt mogelijk beeld geven van wat de piloten tijdens een vlucht doen. Welke instrumenten heb je nodig om je toestel in de lucht te houden? Hoe weet je waar je bent en hoe kom je weer veilig aan de grond?

Neem plaats in de pilotenstoel. Na teruggeduwd te zijn van de gate en het taxiën sta je op de startbaan.…. Met dreunende motoren zie je de startbaan steeds sneller onder je doorschieten, tot de neus van de grond komt en de horizon wegvalt. De instructies van de verkeersleiding zorgen ervoor dat je weer netjes voor de landingsbaan uitkomt en je moet hard werken om alles op tijd voor de landing klaar te krijgen. Netjes op de middellijn van de baan landen valt niet mee! Daarna taxi je naar de gate terug.

Het Economy Class Ticket is een programma van een uur, voor twee personen, inclusief instructie .
Er wordt een korte vlucht gemaakt van vanaf de pier tot de pier.

Het Business Class Ticket bevat een programma van anderhalf uur, voor twee personen, inclusief instructie . Aanvullend op het Economy Class Ticket, maken we gebruik van checklists en is de vlucht langer en een graadje spannender. Er zijn veel activiteiten in korte tijd.

Het Royal Class Ticket biedt de meest uitgebreide vliegervaring en duurt twee uur, voor twee personen, inclusief instructie. We laten je de systemen zelf instellen/programmeren en de communicatie is precies zoals in het echt. Je gaat nu ook zelf navigeren, en plannen wat de volgende stap in de vlucht is. Kortom, deze vlucht lijkt het meest op wat een echte piloot elke dag meemaakt.

 

Overzicht van de verschillen tussen de tickets:

Yellow wings tickets 1

 

Afhankelijk van de planning is verlenging van de vlucht ter plaatse mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is. Daarnaast kan je ook tijdens de vlucht wisselen van rol!

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, maak dan gebruik van de volgende links; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, vluchtplannen cat. I-III, luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.   Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

Een unieke ervaring cadeau geven..kijk in dan even onder cadeaubon!

Boek hier uw flightsimulator tickets!

  • Nadat je het formulier verzonden hebt krijg je een bevestiging per email. Je krijgt de factuur per mail en wij nemen contact met je op om een datum en tijd te plannen die jou het beste uitkomt. We wish you a beautiful flight