Yellow Wings en Special Air Services

SAS 1 Yellow WingsYellow Wings heeft samen met Special Air Services op vliegveld Teuge een samenwerkingsverband tot stand gebracht, waardoor je zowel echt de lucht in kunt met de vliegtuigen van Special Air Services en ook kunt vliegen in de professionele Boeing 737 simulator van Yellow Wings.

Door combinaties van beide mogelijkheden aan te bieden kun je alles wat je leert bij het vliegen weer toepassen in de simulator en omgekeerd. Die combinatie geeft je heel snel een goed idee hoe het er in de verschillende gebieden van de luchtvaart aan toe gaat.

 

 

Aanbieding; Yellow Wings en Special Air Services

combipakket voor drie personen

SAS 2 Yellow WingsEén uur vliegen in een Cessna 172, waarbij elke deelnemer 20 minuten zelf vliegt en een start en landing maakt. Dan neemt de volgende het over…. Alle deelnemers vliegen dus een uur, waarvan 20 minuten zelf. Een unieke gelegenheid om te ervaren hoe het is om met elkaar te vliegen en het landschap vanuit de lucht te bekijken.

 

SAS 4 Yellow WingsDaarna anderhalf uur simulator vliegen, waarvan één uur zelf vliegen; een half uur als vliegende piloot en een half uur als niet-vliegende piloot. Een Boeing 737 is een heel ander vliegtuig als een Cessna en hier kun je alleen op je instrumenten vliegen. Omdat je veel hoger
gaat vliegen ziet het landschap er ook anders uit en kun je verder kijken. Je praat met Air Traffic Control en de luchtverkeersleider zorgt dat je voor de landingsbaan terecht komt.  Dan wissel je van stoel en gaat de volgende vliegen. Door te vliegen, alle knoppen te bedienen en te communiceren met ATC leer je heel snel wat je allemaal moet doen om te kunnen vliegen.

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, maak dan gebruik van de volgende links; informatie over vliegen, alle fases van een vluchtluchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.   Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

Prijs; slechts € 155,- per persoon, inclusief BTW en instructie voor echt vliegen en simulator vliegen. Een prachtige kennismaking met de luchtvaart!