Yellow Wings Economy Class Ticket

Met een Economy Class ticket kun je met twee of drie personen een heel uur aan de slag in de cockpit

Economy class 1 Yellow WingsWij willen je een zo echt mogelijk beeld geven van wat de piloten tijdens een vlucht doen. Welke instrumenten heb je nodig om je toestel in de lucht te houden? Hoe weet je waar je bent en hoe kom je weer veilig aan de grond?

Met een Yellow Wings economy class ticket maak je een complete korte vlucht; de briefing met echte vliegkaarten, taxiën, opstijgen, navigeren, dalen, landen en taxiën naar de gate om je passagiers uit te laten stappen. Voor een langere vlucht of voor specifieke procedures heb je meer tijd nodig. Je krijgt begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. Een Boeing 737-800 heeft twee piloten en je mag dus je eigen copiloot meenemen om samen met jou te vliegen.

Neem plaats in de pilotenstoel. Na teruggeduwd te zijn van de gate en het taxiën sta je op de startbaan.…. Met dreunende motoren zie je de startbaan steeds sneller onder je doorschieten, tot de neus van de grond komt en de horizon wegvalt. De instructies van de verkeersleiding zorgen ervoor dat je weer netjes voor de landingsbaan uitkomt en je moet hard werken om alles op tijd voor de landing klaar te krijgen. Netjes op de middellijn van de baan landen valt niet mee! Daarna taxi je naar de gate terug.

Wat krijg je voor een Yellow Wings Economy Class ticket?

Afhankelijk van de planning is verlenging van de vlucht ter plaatse mogelijk, op basis van beschikbaarheid.

Prijs € 150,- inclusief instructeur en BTW. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, maak dan gebruik van de volgende links; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, vluchtplannen cat. I-III, luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.   Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

Je kunt ook een Yellow Wings Economy Class ticket cadeau doen natuurlijk. Kijk in dat geval ook even onder cadeaubon

Yellow Wings ticket

Basis voor alle tickets en cadeaubon
  • Nadat je het formulier verzonden hebt krijg je een bevestiging per email. Je krijgt de factuur per mail en wij nemen contact met je op om een datum en tijd te plannen die jou het beste uitkomt. We wish you a beautiful flight