Yellow Wings Business Class Ticket

Met een Yellow Wings Business Class ticket kun je met twee of drie personen anderhalf uur vliegen!

Met een Yellow Wings Business Class ticket moet je meer handelingen verrichten dan bij het Economy Class ticket. Je maakt bij deze vlucht gebruik van checklists om te controleren of alle systemen goed staan ingesteld. Uitstekende communicatie en samenwerking tussen piloot en copiloot is essentieel, want dan begrijp je in elke fase van de vlucht wat je aan het doen bent. Je kunt kiezen op welk tijdstip van de dag je wilt vliegen, bijvoorbeeld opstijgen met ondergaande zon en landen in het donker of juist opstijgen in het donker en landen bij de dageraad.

Je maakt een complete vlucht van het ene naar het andere vliegveld:
briefing met echte vliegkaarten, zelf instellen van alle systemen, taxiën, opstijgen, navigeren op bakens en aan de hand van de vliegkaarten, dalen, landen en taxiën naar de gate om je passagiers uit te laten stappen.

Dit laatste doe je met behulp van een vliegveldplattegrond. Je krijgt begeleiding van één van onze ervaren instructeurs. Tijdens de vlucht moet je dus veel handelingen verrichten, maar als je graag even naar buiten wilt kijken, kun je natuurlijk de autopilot tijdelijk het werk laten overnemen. Een Boeing 737-800 heeft twee piloten en je mag dus je eigen copiloot meenemen om samen met jou te vliegen.

Klaar voor de vlucht? Snoer je vast in je vijfpuntsgordel en vraag toestemming om op te stijgen…”Yellow 1274, ready for departure runway 27….”

Wat krijg je voor een Yellow Wings Business Class ticket?

Prijs € 225,- inclusief instructeur en BTW. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, maak dan gebruik van de volgende links; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, vluchtplannen cat. I-III, luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.  Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier. Je kunt ook een Yellow Wings Business Class ticket cadeau doen natuurlijk. Kijk in dat geval ook even onder cadeaubon

Afhankelijk van de planning is verlenging van de vlucht ter plaatse mogelijk op basis van beschikbaarheid.

Yellow Wings ticket

Basis voor alle tickets en cadeaubon
  • Nadat je het formulier verzonden hebt krijg je een bevestiging per email. Je krijgt de factuur per mail en wij nemen contact met je op om een datum en tijd te plannen die jou het beste uitkomt. We wish you a beautiful flight