Welkom bij Yellow Wings – Training en Coaching

Wie zijn we?

Yellow Wings is een kleine en gedreven organisatie met passie voor vliegen en expertise in training op het gebied van menselijk gedrag. Onze passie en expertise hebben wij gecombineerd tot unieke producten. Niet voor niets hebben we een vliegtuigsimulator als tool voor onze trainingen ingezet; juist in die setting is super effectief communiceren en samen handelen essentieel. Als je dat echt aannemelijk wilt maken als bedrijf, dan moet je ook de omgeving waarin je traint daaraan aanpassen. Onze trainingen dragen bij aan effectievere communicatie en samenwerking binnen teams. We realiseren ons dat dit een nogal ongewone trainingsomgeving is en dat je graag meer wilt weten over de opzet van training en teambuilding. Aarzel niet om even contact te zoeken per telefoon  (06 3006232)  of per mail (info@yellowwings.nl). Als je onze trainingsomgeving wilt ervaren, ben je van harte welkom om te komen kijken. De koffie staat klaar.

Wat hebben wij te bieden?

De volgende producten bieden wij aan:
Communicatietraining voor leidinggevenden
Teambuilding
Educatief teamuitje
Uniek relatiegeschenk
Incentive
Vliegangst training

Hoe doen we dat?

Of je nu met 2 of 8 personen komt, iedereen levert op elk moment een bijdrage aan het doen slagen van een opdracht. In groepen speel je heel verschillende rollen en in die rollen kun je ontdekken welke activiteiten uitstekend bij je passen en welke wat minder. Met ontzettend veel plezier, expertise en enthousiasme laten zij team ontdekken hoe zij effectiever kunnen zijn als geheel. Voor elke individuele deelnemer is er ook veel te ontdekken en te leren!

Waarom?

Omdat wij geloven dat mensen veel beter leren in een omgeving die spannend en uitdagend is. Vandaar dat wij onze training en teambuilding hebben opgezet als serious game. Een spel, waarin je kunt experimenteren, maar wel behoorlijk serieus.