Vliegangst training

Angst om te vliegen? Volg een vliegangst training….

vliegangst 1 Yellow WingsVliegen is de meest veilige manier van reizen. Maar wat als je wel zou willen vliegen, maar vanwege vliegangst niet durft? Als je bij het idee alleen al klamme handen krijgt? Als je steeds een excuus zoekt om niet met het vliegtuig op vakantie te gaan? Volg dan een vliegangst training.

Vliegangst is een idee in je hoofd. Als het lukt om dat idee onschadelijk te maken en er iets leukers voor in de plaats te krijgen, ben je je angst kwijt. Misschien wordt vliegen nooit je hobby, maar ben je wel in staat om zonder problemen per vliegtuig te reYellow WIngs vliegtuigcabineizen.

Doel van onze vliegangst training is: een vliegreis maken zonder angst. Om dat te bereiken wordt de training vanaf het eerste moment replica van een echte vliegtuigcabine plaatsvindt. Daarmee wordt de situatie waar je bang voor bent zo realistisch mogelijk nagebootst. Wij onderscheiden ons van anderen door kleinschaligheid en veel persoonlijke aandacht.

Vliegangst training, ook in de cockpit

Yellow Wings cockpitAls je in het vliegtuig stapt staat de deur naar de cockpit vaak nog open en kun je even naar binnen kijken. Hoe kunnen de piloten omgaan met zoveel knoppen en schermen? Als de deur dicht gaat heb je geen idee meer wat er daar gebeurt en krijgen je hersenen de kans daarover de meest wilde fantasieën te bedenken. Bij Yellow Wings willen we je zelf laten ervaren wat piloten allemaal doen in de cockpit.

In tweetallen vlieg je zelf in de cockpit van onze levensechte Boeing 737 800 simulator, waarbij je ontdekt hoe je een verkeersvliegtuig bestuurt en hoe het vliegtuig bijna vanzelf vliegt. Uiteraard krijg je uitgebreide begeleiding in de cockpit. Je vliegt in de rol van de vliegende piloot en in de rol van de niet vliegende piloot. Daarmee krijg je snel een behoorlijk goed beeld van de activiteiten van de piloten.

 

Inhoud van de vliegangst training

We hebben gemerkt dat mensen voor heel verschillende zaken bang zijn. Twee items springen er uit; geen controle hebben over wat er geYellow Wings cabine2beurt en last hebben van kleine, afgesloten ruimten. Ons doel is om met zo min mogelijk tijd en kosten, maximaal resultaat te halen. We denken dat te bereiken door mensen met vliegangst te laten oefenen met die angst in een veilige omgeving. Oefenen kun je bij ons in een echte vliegtuigcabine, met vliegtuiggeluid en in een echte cockpit. in de cockpit werkt alles zoals in het echt en door de ramen zie je de omgeving, die meebeweegt met het toestel. In no time heb je het gevoel dat je in een echt vliegtuig zit. Voordeel is dat je bij ons uit kunt stappen of even pauze nemen als het te moeilijk wordt. In de cabine of in de cockpit praat je met de coach over je angst en probeer je je gedachten over je angst te veranderen. Je kunt bij ons ook meerdere korte sessies komen doen, om stap voor stap verder te komen. Kortom, we maken voor iedereen een maatwerkprogramma. Er is veel mogelijk waaronder zelfs een begeleide vlucht met één van ons.

Meer weten over onze vliegangst training? Bel Rob van Viegen 06-30062328.

Schrijf je nu in met onderstaand formulier, dan nemen wij contact met je op.

vliegangsttraining

  • Hoe beter je kunt beschrijven waar je bang voor bent ( kleine afgesloten ruimten, geen controle, te dicht op anderen zitten etc.) hoe beter wij weten waar we ons op moeten richten als je een training wilt komen volgen