Yellow WIngs assessments Sybren van der Schaar

Sybren van Schaar, bewustmaker

Al vroeg in zijn leven ontdekte Sybren van der Schaar zijn passie voor persoonlijke- en organisatie ontwikkeling. Geboren in Friesland, opgegroeid op een akkerbouwbedrijf leerde Sybren al op jonge leeftijd omgaan met de grillen van de natuur in relatie tot het ondernemerschap. Zijn voorliefde voor organisch samenwerken ontspruit ook uit die tijd.

Samen klinkende resultaten bereiken. Samen kun je veel meer bereiken dan alleen! Door als groep voor te leven wat samenwerking opleve

Yellow Wings assessments Sybren van der Schaar

rt voor iedereen laat je anderen zien hoe dat werkt. “Practice what you preach”. Die passie heeft Sybren de afgelopen 25 jaar in diverse management functies en als trainer & coach ingezet. Sybren stelt heel veel vragen die mensen zich bewust doen worden van wie zij zijn en wat zij willen. Door zijn manier van vragen is Sybren feilloos in staat om in korte tijd bij de kern van de ander te komen.  Sybren werkt intensief samen met een netwerk van andere “bewustmakers”  Daardoor is hij in staat op heel korte termijn een maatwerkoplossing neer te zetten met behulp van zijn netwerkprofessionals.

Samen met Yellow Wings doet Sybren met klanten een specifieke ontdekkingsreis.  In deze opzet maakt Sybren mensen bewust van de kw

aliteit van hun samenwerking met anderen. Het innovatieve van deze aanpak is dat samenwerkingskwaliteiten en ontwikkelpunten in een volkomen nieuwe omgeving (Boeing 737 cockpit) snel boven tafel komen.  Door de gestandaardiseerde procedures tijdens een vlucht leren mensen sneller effectief te worden in gestructureerde communicatie en samenwerking.