Bijzonder relatiegeschenk

https://yellowwings.nl/wp-content/uploads/sites/9/2019/02/Samen-met-je-klant-of-leverancier-vliegen-2.jpg

Versterk de band met je klant met behulp van een bijzonder relatiegeschenk

 

https://yellowwings.nl/wp-content/uploads/sites/9/2019/02/Yellow-Wings-Bijzonder-relatiegeschenk-1.jpgElke leverancier wil graag dat zijn klant steeds opnieuw bij hem terug komt om zaken te doen. Een bijzonder relatiegeschenk in de vorm van een avontuur voor beiden, zorgt voor een sterke band. Alleen door uitstekende communicatie en samenwerking kun je samen een vlucht maken en tot een goed einde brengen. Het gezamenlijke resultaat geeft een stevige band met je klant of leverancier. Het geeft een hogere gunfactor en leidt tot meer zaken doen.

Op dat idee is dit programma gebaseerd. Samen met je klant en de instructeur ga je een vluchtplan maken, de checks uitvoeren en met onze Boeing 737 de lucht in. Samenwerken en communiceren zijn voorwaarden om de vlucht tot een goed einde te brengen en te landen op je bestemming! Als je op de baan geland bent, geeft dat een geweldig gevoel voor beiden; dat hebben we dan toch maarYellow Wings Bijzonder relatiegeschenk 2 mooi gedaan!

Als je in de cockpit zo goed met elkaar kunt samenwerken, dan kun je dat ook op andere gebieden. Belangrijk in de cockpit is dat je elkaar vertrouwt en dat is de basis van een goede leverancier-klant relatie.

Om de herinnering aan dit event levend te houden, maak je een paar mooie foto’s of video’s en steeds als je klant of leverancier naar die foto’s kijkt komt de herinnering van de vlucht weer terug en ben jij als persoon weer in beeld.

Relatiegeschenk of vaardigheidstraining?

Yellow Wings Bijzonder relatiegeschenk 3De klant verbindt de bijzondere gebeurtenis in zijn hoofd met jou. Wanneer hij de foto’s ziet waar jullie samen op staan denkt hij met plezier terug aan jullie gezamenlijke vlucht. Jij staat duidelijk op zijn netvlies en dat is van grote waarde. Je leert buitengewoon effectief samen te werken op de manier. En daar is in de luchtvaart heel goed over nagedacht! Dit is in feite een training samenwerken en communiceren gericht op verbinden van twee personen. Daar hebben beide personen dan ook plezier van.

Twee uur samen met je klant wegwijs worden in het vliegtuig, een vliegplan maken en dat plan daadwerkelijk vliegen. Van gate naar gate met alles er op en er aan, inclusief instructeur uiteraard. En een certificaat voor beiden.

Hoe werkt het in een vliegtuig? Voor uitleg of handleidingen over instrumenten en andere vliegitems, klik op de volgende links. informatie over vliegen, alle fases van een vlucht,  luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.  Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

relatiegeschenk

formulier invullen voor een training samenwerken voor leverancier en klant