Yellow Wings Assessments Paul Ansems

 

Paul Ansems

Paul Ansems is mede oprichter en partner in de maatschap van Onyx4people. Hij is verantwoordelijk voor Human Capital Imaging (HCI) assessments, governance en verbetering van teamperformance. Paul is een executive counselor en coacht (teams van) commissarissen, bestuurders, directeuren, managers en professionals bij hun performance, bij transitie- en loopbaanvragen en met zicht op hun impact. Paul heeft 40 jaar ervaring als bestuurder, commissaris en consultant in professionele, private en (semi)publieke organisaties. 

 ‘Mijn passie en kracht liggen in de analyse van uw mentale kaart en het u helpen reflecteren op uw kwaliteiten, valkuilen en potentieel. Effectief gedrag onder alle omstandigheden en toch jezelf blijven, is een uitdaging die elke executive en commissaris kent. Ik luister, herken en nuanceer en houd u indringende spiegels voor. Hiermee zorg ik dat u het beste uit uzelf en uw team haalt.’

Mogelijkheden om naar uw kwaliteiten te kijken

‘Ik werk graag met Yellow Wings samen om de mogelijkheden te vergroten om uzelf als mens en als persoon beter te leren kennen en met crises om te gaan. Deze wijze van aanvullend assessment is modern en spreekt velen aan. Of het hebben van een vliegervaring nu behoort tot uw intrinsieke motivatie, of tot de taken die u goed wilt leren beheersen, de confrontatie met uzelf in de cockpit tijdens een vlucht brengt uw kwaliteiten en die van uw medeteamleden naar boven. Dat zelf en met elkaar ervaren smeedt begrip, herkenning en waardering’. Onze vorm van assessment is verrassend leuk en fouten maken mag!

Uzelf leren kennen door te doen

In assessments leert u uzelf goed kennen. Onyx4people beschikt over de beste assessment tools in de markt. U leert uzelf zien zoals u van nature bent als mens, hoe u als persoon bent gevormd en hoe anderen uw impact ervaren, en de consistentie daartussen. Maar wanneer u geen 360-graden feedback kunt ophalen hoe gaat het u dan echt in de praktijk af?

Buiten de comfortzone

Wilt u weten of u ook buiten uw comfortzone en onder druk in staat blijft tot effectief handelen? Geen betere real life experience dan een dagje met uw mede teamleden, of alleen onder begeleiding van een ervaren instructeur en een assessor, in de cockpit van een 737. Die serious game is behalve nuttig voor uw zelfreflectie ook gewoon fun. Zonder echte ongelukken komt u dichter bij wie u ten diepste bent.