Over ons

Over ons

De crew van bestaat uit een groep intrinsiek gemotiveerde professionals. Ieder van hen draagt op zijn eigen manier bij aan de ontwikkeling van Yellow Wings. Niet alleen waar het gaat om (door)ontwikkeling van trainingen, maar veel breder. Ook ICT, technische apparatuur en onderhoud zijn belangrijke onderwerpen.Door onze gezamenlijke expertise te bundelen en enthousiast in te zetten, doen we zelf precies wat we deelnemers aan trainingen meegeven. Wij leven wat we zeggen en willen graag een voorbeeld zijn voor anderen. We werken moeiteloos samen met gebruikmaking van elkaars kwaliteiten. We leggen focus op wat er goed gaat, plezier, drive, enthousiasme en de drang om zaken nog beter te maken. Dat is precies wat we elk team toewensen en zegt veel over ons als team.

Rob houdt zich vooral bezig met gedrags- en communicatieaspecten van de trainingen vanuit zijn achtergrond en kennis over menselijk gedrag. Daarnaast zorgt hij voor samenhang en uitbreiding van het netwerk.

Jack  heeft het totale Air Traffic Control software programma geschreven, dat het mogelijk maakt natuurgetrouw de luchtverkeersleiding te simuleren. Met zijn programma kunnen drie mensen tegelijk het luchtruim rondom Schiphol simuleren. Het programma werkt op precies dezelfde manier als in werkelijkheid. Hij begeleidt de deelnemers aan trainingen in het radarstation.

Theo doet samen met Rob bustours over het vliegveld. Daarnaast doet hij alle rondleidingen op Teuge Airport. Hij promoot op die manier niet alleen het vliegveld, maar laat mensen ook een kijkje nemen op plekken waar dat normaal niet kan.

Peter weet als people manager als geen ander hoe teamdynamiek in elkaar zit en hoe je een team in Flow kunt brengen. Hij begeleidt de training CRM in de cabine van de Boeing 737.

Henk begeleidt als trainer en onderwijskundige deelnemers aan trainingen en participeert in de (door)ontwikkeling van bestaande en nieuwe trainingen. Zijn uitnodigende manier van werken nodigt deelnemers uit naar hun eigen gedrag te durven kijken.

Sybren doet ontwikkelassessments in de cockpit samen met Rob. Hij begeleidt het ontwikkelingspad van de kandidaten