Marc de Wit

Via een vriend is Marc de Wit bij Yellow Wings terecht gekomen en dat heeft direct een prima samenwerking opgeleverd. Als technicus en aviation liefhebber is hij prima op zijn plek bij  Yellow Wings. Marc is een enthousiaste aanpakker en techneut in hart en nieren. Zijn achtergrond als technicus bij een bedrijf dat productiemachines voor zonnecellen maakt was de voor hem de opstap naar een eigen bedrijf. Samen met twee compagnons  adviseert hij mogelijke klanten op het gebied van alternatieve energie, met name over zonne-energie. Marc heeft een hoge gunfactor en klanten van Yellow Wings weten hem op dat terrein ook te vinden. Door de trainingen in communicatie en samenwerking heeft Marc zijn eigen skills verder uitgebouwd en daar heeft hij in zijn eigen bedrijf plezier van.

Fouten maken is onderdeel van leren….

Bij de trainingen begeleidt Marc als instructeur groepen in het luchtverkeersleidings centrum, waar essentieel is om zonder fouten te  communiceren. Hij stimuleert het maken van fouten, door gewoon samen aan de gang te gaan met het programma dat door Jack is ontwikkeld. Hij nodigt mensen uit te proberen en stap voor stap verder te komen en dat werkt. Marc weet een sfeer te maken waarin flink gewerkt wordt en ook flink gelachen.

Marc is de spil bij de bouw van de Cessna 172 simulator, waarbij hij een romp van een vliegtuig omgevormd heeft tot simulator. Daarnaast houdt hij zich bezig met reparaties en verbetering van de technische apparatuur. Zijn kennis van elektrische installaties, samen met zijn daadkracht, leveren snelle en degelijke resultaten op. Als het weer het toelaat is Marc vaak in de lucht te vinden. Hij heeft op dit moment ongeveer 80 vlieguren op de Cessna en is altijd van de partij als iemand een co-piloot nodig heeft.