Externe Links met bedrijven waar Yellow Wings mee samenwerkt

Yellow Wings werkt graag met anderen samen. Belangrijk daarbij vinden wij dat het gaat om lange termijn relaties en die krijg je niet zomaar. Alle partijen moeten dat ook echt met elkaar willen samenwerken en tijd en energie in elkaar willen investeren. Links maken doen we graag met anderen waar we een warme en gelijkwaardige relatie mee hebben. Hieronder tref je externe links aan van andere bedrijven waar wij die goede relatie mee hebben. Hoe werkt een link?  Klik op het logo van het bedrijf, of op de blauwe tekst en je wordt direct doorgestuurd naar de betreffende website.

Special Air Services b.v.; voor al uw rondvluchten, (proef-)vlieglessen, vliegopleidingen, luchtreclame, fotovluchten, milieuvluchten, huwelijksaanzoeken en andere vliegbelevenissen. Vliegen op hoog niveau onder begeleiding van een professionele en gedreven vliegers.

 

Teuge Airport Tour; Theo Schaefers leid je rond over (een deel van) het vliegveld. Hij weet veel van het vliegveld én van de geschiedenis ervan. Theo is een voor zowel schoolkinderen als ouderen en het is een bijzondere ervaring om hem aan het werk te zien. Hij doet  zijn rondleidingen met hart en ziel! Het is ook mogelijk om een rondleiding te doen met een touringcar met maximaal 60 personen voor een belevenis van anderhalf uur. 

Restaurant Takeoff; voor lunch en diner met optimaal uitzicht op de starbaan, de landingsplek van de parachutisten en zwevers en direct aan het platform gelegen. Lekker en betaalbaar eten met geweldig uitzicht!

De Slaapfabriek; een bijzonder ontbijthotel (B&B) met themakamers van verschillende steden waar de eigenaren zijn geweest. Hier overnacht u bijvoorbeeld in New York of in Hong Kong. Ideaal voor meerdaagse trainingen, losse overnachtingen met ontbijt of een gezellig familie- en/of vriendenweekend.  In januari 2019 is de bouw van de eerste 3D-geprinte vergaderzaal van Europa begonnen. Een vergaderruimte met aan de binnenkant bewegende beelden en geluid wat zorgt voor een compleet nieuw vergader- & belevingsconcept.

Paracentrum Teuge; het grootste paracentrum in Europa! Altijd al eens de unieke ervaring willen hebben van vrij vallen? Een tandemsprong is een geweldige ervaring. Alle cursussen kun je hier volgen en je landt gewoon aan de rand van het vliegveld, dus transporttijden zijn minimaal. Voor toeristen prachtig om naar te kijken….    

Teuge Airport; de website van het vliegveld als geheel. Met een presentatie van alle bedrijven op het vliegveld, en de mogelijkheden die het vliegveld biedt. Teuge is een prachtig vliegveld met een weids uitzicht en voor mensen die van luchtvaart houden een leuke plek. Je kunt heel dicht bij de runway komen. Bij mooi weer zijn er veel kleine vliegtuigen, parachutisten, zweefvliegtuigen en helikopters.      

 

De Vliegtuig Hotelsuite.  Een heel vliegtuig voor twee personen! Helemaal verbouwd tot een luxe hotelsuite met alles er op en er aan. Een zitkamer, slaapkamer, bad met bubbels en een uitstekend ontbijt. Een unieke belevenis en met uitzicht op de baan vanaf je eigen privé vliegtuig terras.

 

Aventus ROC; Waar het mogelijk is werken Aventus en Yellow Wings graag met elkaar samen. Kennis delen, mogelijkheden voor leerlingen om iets nieuws te ontdekken of nieuwe kennis op te doen, alles is mogelijk als iedereen er iets aan heeft. Win win is het uitgangspunt van beide partijen en dat leidt tot mooie projecten, zoals het ontwerpen en maken van stewardessen uniformen, Het bouwen van de Cessna 172 simulator, ontwerpen van hufterproof voetensturen voor onze Boeing 737 simulator en het bouwen van het radarstation.

Alertief Management BV. is een netwerkorganisatie met interimmangement en programmamanagement op verschillende terreinen als deskundigheid in het publieke domein.  In samenwerking met Alertief biedt Yellow Wings een spannende trainingsomgeving voor het aanleren van  supereffectief communiceren en samenwerken voor professionals en het ontdekken van talenten in het team.

PersoneelKompas. Wij wensen ondernemers en organisaties om personeel “goud waard” te laten zijn. Personeel niet langer als “kopzorg” maar als “hoofdprijs”.Betere resultaten, meer omzet, meer winst, enthousiaste medewerkers, die met een “smile” naar hun werk komen en zo ook weer naar huis gaan. Wij helpen je om iedereen een “Top Performer” te laten worden.

ATCO (Air Traffic Control Opleidingen & Operations)

“Leren van en over Air Traffic Control”… ATCO is een bedrijf dat advies, trainingen, presentaties/lezingen en workshops verzorgt aan bedrijven en instanties binnen de luchtvaartsector, maar ook daarbuiten (academea, medical/health care) met betrekking tot Human Factors en Air Traffic Control (ATC) zelf.

MKB ontzorgdienst. Wij zijn de uitbestedingspartner voor het MKB op het gebied van Sales & Marketing, Logistiek en Administratie. Ook bij andere vragen en problemen van ondernemers willen wij graag meedenken in oplossingen. Heeft u een vraag? Aarzel niet even contact op te nemen.

  Van Essen Groep. Hét bureau dat ondernemers helpt aan een goede nachtrust bij de selectie en ontwikkeling van medewerkers. Wat wij doen? TalentScans. Dan weet u wie u in huis haalt en hoe u medewerkers beter kunt laten presteren. Onze focus: Meer rendement uit talent! 

Talentgo is een sociaal innovatief  bureau, dat zich bezig houdt met het optimaliseren van samenwerking binnen één organisatie. Talentgo maakt mensen bewust van wie ze zijn en wat zij te bieden hebben. Met deze kennis helpt Talentgo mensen hun talenten optimaal in te zetten binnen het bedrijf. Triple WIN, voor de persoon zelf, voor zijn omgeving én voor de organisatie.

  Dolphinflow is specialist in het creëren van flow bij medewerkers en in teams en organisaties. Flow is werken en leven vanuit een sterk ontwikkelde innerlijke kracht. Het staat voor een onbegrensde energie, drive, plezier, volledig opgaan in dat wat je aan het doen bent, uiting geven aan je kwaliteiten en talenten en het moeiteloos behalen van uitzonderlijke prestaties.  Onze trainingen onderscheiden zich door blijvende resultaten. De flow trainingen zijn leuk, inspirerend en sprankelend.  

(NEW-X) staat voor advies en implementatie trajecten van resultaatgerichte – duurzame – bedrijfsvoering, human resource management, leiderschapsontwikkeling, training & coaching, interim- & crisismanagement. NEW-X ondersteunt en begeleidt vanuit een brede deskundigheid over de businessmodellen van de toekomst, strategische vernieuwing, leiderschapsontwikkeling én Hoger Rendement met Mensen. 

Hoogendijk coaching en opleiding. Adriaan Hoogendijk is de eerste die loopbaancoaching in Nederland goed op de kaart gezet heeft. Als filosoof heeft hij een diepgaande kijk op wat mensen drijft om te doen wat hen energie brengt. De Opleiding tot Bezielingscoach bij Hoogendijk Coaching en Opleiding is speels, heeft diepgang, is rijk aan methodieken en aan ontwikkelingsmogelijkheden voor de coach en zijn intuïtieve kwaliteiten.    

Gelre Design, HET ontwerpbureau voor al uw zakelijke én priné drukwerk. Samen met u maken we drukwerk waar u trots op bent! Bronsweg 18, 7335 ED  Apeldoorn Tel 06 22449048

 

 

 

 

flamestudio Wij maken krachtige websites en webshops die meer omzet, nieuwe klanten en opdrachten opleveren. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen?