Incentive

Vliegen als incentive

Een Incentive (extra beloning) voor bijzondere prestaties.

 

Incentive 1 Yellow WingsIn elk bedrijf zijn medewerkers die altijd harder lopen dan anderen. Mensen met ideeën die voor het bedrijf van belang zijn én er energie in steken om die ook uit te voeren. Dit zijn de medewerkers die extra werk verzetten, ook als er niet om gevraagd wordt. Mensen die iets bijzonders doen waar je echt iets aan hebt en waar je als bedrijf blij mee bent. Wat kun je als bedrijf juist voor die groep doen? Een incentive!

Dat kan heel voor de hand liggend zijn; een etentje, een weekendje weg etc.  Als werkgever wil je je natuurlijk iets bijzonders doen. Hoe kun je je als werkgever onderscheiden in de beloning die je aan die medewerkers geeft? Een incentive waar de medewerker nog lang over napraat, op zijn werk en daarbuiten. Dat is een positieve opsteker voor de werkgever. Hij/zij heeft hem dat tenslotte aangeboden en dat zegt iets over de creativiteit van de werkgever. Win-win dus!

Yellow Wings heeft hiervoor een incentive maatwerk programma. Voor  een individu, of voor een groepje medewerkers. Wij laten de medewerkers niet alleen zelf vliegen, maar we zorgen voor een totale beleving van luchtvaart. Door het doen van meerdere rollen in de cockpit kijk je door de ogen van de hele cockpitcrew. Om goed in elke rol te komen, laten wij je veel acties uitvoeren, die in het echt ook gedaan worden. Denk aan zelf sturen, gas geven, navigeren, praten met de verkeersleiding, etc. Er moet dus flink worden aangepakt om samen het doel te halen. Iedereen wil veilig op zijn bestemming aankomen!
Cadeaubon Yellow WIngs

Ons programma laat de medewerkers een levensechte indruk krijgen van het hele proces van vliegen en een deel van de bemoeienis die Air Traffic Control daarmee heeft. Het doel is dat de deelnemers de deur uitgaan met het gevoel iets unieks te hebben meegemaakt, dat ze niet snel zullen vergeten. De incentive wordt als cadeaubon verstuurd, zodat je als werkgever echt iets tastbaars kunt geven. Elke medewerker die een incentive krijgt, ontvangt een persoonlijk vliegticket. Op het ticket kan een persoonlijke tekst worden gezet van max 65 tekens.

 

Hoe krijg je de incentive in huis?

Heel simpel; gewoon het formulier hieronder invullen, maar bellen kan natuurlijk ook. Omdat wij graag de koppeling nog eens willen benoemen tussen het programma en de reden dat de medewerkers bij ons zijn, willen we graag weten wat zij hebben gedaan om deze beloning te krijgen. Op die manier brengen we de waardering van de werkgever nog eens extra onder de aandacht.

Om de voorpret voor de mensen die een incentive hebben gekregen, te vergroten, staan hier links met informatie over meerdere onderwerpen. Hoe meer je tevoren al weet, hoe leuker de vlucht gaat worden. Links; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht,, luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.   Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

incentive

gegevens van bedrijf, aanvrager en ontvanger van een incentive
  • Als wij weten wat iemand heeft gedaan om een vliegtocht te verdienen, kunnen we daar aan refereren tijdens het vliegen, zodat benadrukt wordt dat zij iets bijzonders hebben gedaan.