Incentive

Een originele beloning voor bijzondere prestaties (Incentive).

Incentive 1 Yellow WingsIn elk bedrijf zijn medewerkers die altijd harder lopen dan de anderen. Mensen met ideeën die voor het bedrijf van belang zijn en die ideeën uitvoeren. Mensen die extra werk verzetten, ook als er niet om gevraagd wordt. Mensen die iets bijzonders doen waar je echt iets aan hebt en waar je als bedrijf blij mee bent.

Wat kun je juist voor die mensen doen? Natuurlijk zijn er veel voor de hand liggende bijzondere beloning voor medewerkers: een etentje, een weekendje weg, etc. Maar hoe kun je als werkgever iets terug doen voor de medewerker wat zo leuk en spannend en origineel is? Een incentive waar de medewerker nog lang over napraat, op zijn werk en daarbuiten. Waar je als werkgever positief mee naar buiten komt; jij hebt hem dat tenslotte aangeboden en dat zegt iets over jou als werkgever. Win-win dus!

Yellow Wings heeft hiervoor een incentive programma dat op maat gemaakt wordt, van twee tot vier uur en voor twee tot zes personen. Wij laten de medewerkers niet alleen maar vliegen, maar we zorgen voor een totale beleving van luchtvaart door in verschillende rollen aan de slag te zijn. Om ervoor te zorgen dat de deelnemers zich echt in die rollen voelen acteren, laten we hen in korte tijd een stevig aantal acties uitvoeren. Er moet dus flink worden aangepakt om samen het doel te halen, namelijk vliegen van A naar B en ook nog zonder kleerscheuren bij B aankomen!
Cadeaubon Yellow WIngs

Ons programma laat de medewerkers een levensechte indruk krijgen van het hele proces van vliegen en een deel van de bemoeienis die Air Traffic Control daarmee heeft. Het doel is dat de deelnemers de deur uitgaan met het gevoel iets unieks te hebben meegemaakt, dat ze niet snel zullen vergeten. De incentive wordt als cadeau verstuurd, zodat je als werkgever echt iets tastbaars kunt geven. Elke medewerker die een incentive krijgt, ontvangt een persoonlijk vliegticket.

Hoe krijg je die bijzondere beloning incentive in huis?

Vul het formulier hieronder in. Omdat wij graag de koppeling nog eens willen benoemen tussen het programma en de reden dat de medewerkers bij ons zijn, willen we graag weten wat zij hebben gedaan om deze beloning te krijgen. Op die manier brengen we de waardering van jou als werkgever nog eens onder de aandacht.

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, maak dan gebruik van de volgende links; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, vluchtplannen cat. I-III, luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.   Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

incentive

gegevens van bedrijf, aanvrager en ontvanger van een incentive
  • Als wij weten wat iemand heeft gedaan om een vliegtocht te verdienen, kunnen we daar aan refereren tijdens het vliegen, zodat benadrukt wordt dat zij iets bijzonders hebben gedaan.