Yellow Wings Flight simulator for fun

Zelf piloot zijn en vliegen in een levensechte Boeing 737 Flight simulator

 

Yellow Wings vliegen for fun

 

Veel mensen hebben als droom piloot worden. Vliegen is in ons hoofd verbonden met avontuur; reizen naar exotische bestemmingen, glamour, besturen van grote machines, de bijzondere sfeer op vliegvelden, nieuwe landen ontdekken etc……
Hoe zou het zijn om zelf in de cockpit te zitten en je vliegtuig naar je bestemming te brengen? Hoe moet je gas geven, sturen, navigeren en communiceren met de verkeersleiding?

 

Een professionele Flight simulator, die precies doet wat een echt vliegtuig ook zou doen, is een prachtige manier om het gevoel te krijgen van zelf vliegen! Yellow Wings Flight simulator gebruikt daarvoor de cockpit van een Boeing 737-800, met 180 graden zicht naar buiten en met levensecht geluid. Anders dan bij een aantal andere simulatoren zit de instructeur achter je en  neem je zelf je copiloot mee. je vliegt dus samen met je vriend/vriendin, familie, collega etc. en je moet zelf alles doen! De instructeur helpt je uiteraard waar nodig.

 

Afhankelijk van wat je precies wilt ontdekken van de kunst van het vliegen, hebben wij drie programma’s gemaakt in de vorm van een vliegticket. Elk ticket biedt een complete vlucht, die, afhankelijk van het soort ticket verschillende extra’s geeft. Elk ticket is ook in de vorm van een cadeaubon te krijgen. Bekijk hier onze tickets!

 

Elk ticket is ook als cadeaubon te verkrijgen. Leuk om cadeau te doen aan iemand die niet weet wat hij.zij wil hebben of alles al heeft. En het lijkt alsof dit echt iets voor mannen is, maar dat is zeker niet zo. Vrouwen zijn beter in staat om meer dingen vlak na elkaar te doen en daarmee  effectiever in de cockpit. Laat je verrassen!