Yellow Wings Flight simulator for fun

Je voelt je echt piloot in onze levensechte Flight simulator

Flight sim for fun 1 Yellow WingsVeel mensen hebben als droom piloot worden. Vliegen is in ons hoofd verbonden met avontuur; reizen naar exotische bestemmingen, glamour, besturen van grote machines, de bijzondere sfeer op vliegvelden, nieuwe landen ontdekken etc……
Het image van het beroep van piloot wordt sterk door deze associaties gevormd. De vraag die dan opkomt is hoe een piloot het voor elkaar krijgt om zo’n grote en zware machine de lucht in te krijgen. Hoe kun je zo navigeren dat je op de goede plaats terecht komt? Hoe communiceren piloten met luchtverkeersleiders? Hoe zij dat precies doen is vaak niet zo duidelijk voor omstanders; in de cockpit rondkijken tijdens een vlucht is tegenwoordig absoluut onmogelijk.

Een professionele Flight simulator, dus een levensechte cockpit van een verkeersvliegtuig, is een prima middel om een idee te krijgen over het geheel van acties die piloten uitvoeren tijdens een vlucht. Yellow Wings Flight simulator gebruikt daarvoor de cockpit van een Boeing 737-800, met 180 graden zicht naar buiten en met levensecht geluid. De Flight simulator gedraagt zich precies zoals een echt vliegtuig dat in de lucht ook doet.

Afhankelijk van wat je precies wilt ontdekken van de kunst van het vliegen, hebben wij drie programma’s gemaakt in de vorm van een vliegticket. Elk ticket biedt een complete vlucht, die, afhankelijk van het soort ticket verschillende extra’s  geeft.

Flight simulator tickets

Flight sim for fun 2 Yellow WingsHet Economy Class Ticket is een programma van een uur, voor twee personen, inclusief instructie .
Er wordt een korte vlucht gemaakt van vanaf de pier tot de pier. Voor meer informatie en boekingen, kijk op Economy Class Ticket

Het Business Class Ticket bevat een programma van anderhalf uur, voor twee personen, inclusief instructie . Aanvullend op het Economy Class Ticket, maken we gebruik van checklists en is de vlucht langer en een graadje spannender. Er zijn veel activiteiten in korte tijd. Voor meer informatie en boekingen, kijk op Business Class Ticket

Het Royal Class Ticket biedt de meest uitgebreide vliegervaring en duurt twee uur, voor twee personen, inclusief instructie. We laten je de systemen zelf instellen/programmeren en de communicatie is precies zoals in het echt. Je gaat nu ook zelf navigeren, en plannen wat de volgende stap in de vlucht is. Kortom, deze vlucht lijkt het meest op wat een echte piloot elke dag meemaakt. Voor meer informatie en boekingen, kijk op Royal Class Ticket

Als je kennis wilt opdoen over vliegen en wat daarbij komt kijken, maak dan gebruik van de volgende links; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, vluchtplannen cat. I-III, luchtvaartcommunicatie navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten.   Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

Elk ticket kan als cadeaubon worden verpakt. Leuk om te geven en nog veel leuker om te krijgen! Bij het invulformulier bij elk ticket kun je die mogelijkheid aanvinken.