Yellow Wings Flight simulator for fun

Je voelt je echt piloot in onze levensechte Flight simulator

Flight sim for fun 1 Yellow WingsVeel mensen hebben als droom piloot worden. Vliegen is in ons hoofd verbonden met avontuur; reizen naar exotische bestemmingen, glamour, besturen van grote machines, de bijzondere sfeer op vliegvelden, nieuwe landen ontdekken etc……
Het image van het beroep van piloot wordt sterk door deze associaties gevormd. De vraag die dan opkomt is hoe een piloot het voor elkaar krijgt om zo’n grote en zware machine de lucht in te krijgen. Hoe kun je zo navigeren dat je op de goede plaats terecht komt? Hoe communiceren piloten met luchtverkeersleiders? Hoe zij dat precies doen is vaak niet zo duidelijk voor omstanders; in de cockpit rondkijken tijdens een vlucht is tegenwoordig absoluut onmogelijk.

Een professionele Flight simulator, dus een levensechte cockpit van een verkeersvliegtuig, is een prima middel om een idee te krijgen over het geheel van acties die piloten uitvoeren tijdens een vlucht. Yellow Wings Flight simulator gebruikt daarvoor de cockpit van een Boeing 737-800, met 180 graden zicht naar buiten en met levensecht geluid. De Flight simulator gedraagt zich precies zoals een echt vliegtuig dat in de lucht ook doet.

Afhankelijk van wat je precies wilt ontdekken van de kunst van het vliegen, hebben wij drie programma’s gemaakt in de vorm van een vliegticket. Elk ticket biedt een complete vlucht, die, afhankelijk van het soort ticket verschillende extra’s  geeft. Bekijk hier onze tickets!