Een vliegticket waarbij je zelf mag vliegen!

Wat geef je aan iemand die alles al heeft? Een fantastische ervaring bijvoorbeeld.  Bij Yellow Wings kun je een cadeaubon krijgen in de vorm van een vliegticket. Daarmee kun je een complete vlucht maken van 1, 1.5 of 2 uur (of langer) en hij is geldig voor twee  of drie personen. De cadeaubon is op naam en de vliegtijd staat er op. Ook de houdbaarheidsdatum (1 jaar), staat er op vermeld.

Je mag zelf je tweede piloot meenemen, want een Boeing 737 vlieg je altijd met twee personen.  Het is dus een avontuur voor twee!

Wil je foto’s en/of video’s maken? Doen natuurlijk. Neem een camera mee zodat je jezelf later terug kunt zien. Dat is dubbel genieten van je ervaring.  Natuurlijk mogen er anderen meekomen als je komt vliegen, want het is tenslotte feest! In de cockpit is nog plaats voor twee mensen extra. En in de cabine is plaats genoeg voor alle mensen die mee willen komen. Kom dus gerust met de piloten mee!

 

Kun je over je huis vliegen?

Omdat je echt het gevoel van vliegen wilt hebben, gebruiken wij satellietbeelden van google maps van Nederland. Je kunt dus steden, wegen, rivieren en andere bijzonderheden in het landschap herkennen.  In de grote steden zijn bruggen, gebouwen, voetbalstadions en meer te zien. Als je de omgeving van je eigen huis kent, kun je dat ook vanuit de lucht herkennen. Dat is overigens minder eenvoudig dan het lijkt, want een Boeing 737 vliegt redelijk hoog en behoorlijk snel………
Cadeaubon Yellow WIngs

Prijs € 150,- voor een uur en voor 1,5 uur bieden we een korting van €25, dus dat kost € 200. inclusief instructeur en BTW. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

 

Hoe boek je je vlucht?

Even bellen naar Rob van Viegen, 06 30062328 is de snelste manier om een cadeaubon aan te schaffen. Om de bon persoonlijk te maken kun je er een korte tekst (65 tekens) op laten zetten. De cadeaubon met de omslag krijg je op de mail toegestuurd en als je die uitprint heb je een fysieke cadeaubon.

Degene die hem krijgt wil natuurlijk het maximale uit zijn cadeaubon halen. En een goede voorbereiding is het have werk en het is leuk om op die manier veel info te krijgen over wat je gaat doen. Door middel van een aantal artikelen kun je jezelf alvast goed voorbereiden. Veel plezier met “invliegen”….. 

informatie over vliegen,

luchtvaartcommunicatie,

navigatie

Boeing 737 -800 instrumenten.

 

Ik heb met mijn broer en neefje in deze simulator gezeten en we hebben om de beurt even gevlogen. De instructeur was een erg aardige man met veel kennis en had legde alles goed uit. De ervaring zelf was ook geweldig, je beleeft de hele ervaring die een echte piloot ook zou beleven. Van toestemming vragen om te taxiën, opstijgen en landen. Totale aanrader dus!

Koen D.

Samen met een collega de vliegtuigsimulator aan een zakelijke relatie cadeau gedaan. Een erg uniek cadeau wat direct met open armen werd ontvangen. Samen met Rob hebben we een vlucht over Nederland gemaakt waarbij het Nederlands landschap zoals de Waddeneilanden en de Afsluitdijk erg realistisch en herkenbaar zijn waar te nemen. Gaaf om herkenbare zaken ‘vanuit de lucht’ waar te nemen. Op een laagdrempelige manier laat Rob je opstijgen, vliegen en landen waarbij de communicatie van de piloot en co-piloot op een leuke manier direct op de proef wordt gesteld. De communicatie wordt hierin duidelijk onderschat, maar met een gezamenlijk doel om te vliegen en dankzij Rob hebben we een mooie, veilige vlucht gehad. Een aanrader!

Niels