Yellow Wings Cadeaubon

Voor mensen die een cadeaubon voor een ervaring willen.

foto theo Schaefers Yellow WIngsVoor mensen die alles al hebben is een unieke ervaring een prachtig cadeau. Bij Yellow Wings kun je een mooie cadeaubon krijgen in de vorm van een vliegticket. Met een cadeaubon kun je een complete vlucht makent van 1, 1.5 of 2 uur (of langer) en hij is geldig voor twee  of drie personen. De cadeaubon is op naam en de vliegtijd staat er op. Ook de houdbaarheidsdatum (1 jaar), staat er op vermeld..

Omdat je niet elke dag in een 737 cockpit zit is het handig een camera mee te nemen voor het maken van foto’s of een video. Die kun je nog eens terugkijken en nagenieten van je ervaring.  Natuurlijk mogen er anderen meekomen als je komt vliegen, want het is tenslotte feest! In de cockpit is nog plaats voor twee mensen extra. En in de cabine is plaats genoeg voor alle mensen die mee willen komen. Kom dus gerust met de piloten mee!

 

Een cadeaubon waarmee je over je huis kunt vliegen?

Omdat je echt het gevoel van vliegen wilt hebben, gebruiken wij echte beelden van Nederland uit de lucht. Je kunt dus gebieden en steden herkennen. In de grote steden zijn ook bruggen, gebouwen, voetbalstadions en meer te zien. Als je de omgeving van je eigen huis kent, kun je daar overheen vliegen.
Cadeaubon Yellow WIngs

Prijs € 150,- per uur inclusief instructeur en BTW. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

 

Hoe krijg je je cadeaubon in huis?

Met het formulier hieronder vraag je je cadeaubon aan. Om de bon persoonlijk te maken kun je er een korte tekst (65 tekens) op laten zetten. De cadeaubon met de omslag krijg je op de mail toegestuurd en als je dat uitprint heb je een fysieke cadeaubon.

Degene die hem krijgt wil natuurlijk het maximale uit zijn cadeaubon halen. En een goede voorbereiding is het have werk tenslotte. Door middel van een aantal artikelen over vliegen en meer, kun j e jezelf alvast goed voorbereiden. Met de volgende links kun je jezelf alvast  “invliegen”. informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, luchtvaartcommunicatie, navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten. Met het klikken op het onderwerp wordt je direct doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

Cadeaubon

Vliegticket Yellow WIngs
  • Bij elke cadeaubon is de begunstigde vrij om de vlucht in te vullen naar eigen voorkeur.
  • Als je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je een bevestiging per email en daarna de factuur per email. Een cadeaubon voor een uur kost €150, voor anderhalf uur € 225 en voor twee uur € 300. Als deze betaald is, kan degene die de bon gekregen heeft even bellen om een afspraak in te plannen die hem/haar past. Er kunnen in totaal vier mensen in de cockpit; twee piloten en twee passagiers, neem dus gerust twee extra personen mee.