Cadeaubon

Bijzondere gelegenheden vragen om een bijzondere cadeaubon!

cadeaubon 1 Yellow WingsAls u een cadeau zoekt voor iemand die alles al heeft is een unieke ervaring nog het beste cadeau. Yellow Wings
biedt cadeaubonnen aan in de vorm van een vliegticket voor 1, 1.5 of 2 uur (of langer als je bijvoorbeeld met een groepje wilt komen vliegen) en is geldig voor twee personen. De cadeaubon is op naam van de begunstigde.

Natuurlijk mogen er anderen meekomen als je komt vliegen, want het is tenslotte feest! Mooie foto’s of een filmpje zorgen ervoor dat je die belevenis nog vaak kunt terugzien.

 

Een vliegticket als cadeaubon

De simulator gebruikt een echte kaart van Nederland. Hierdoor kunt u over echte plekken binnen nederland vliegen en misschien zelfs over uw eigen huis.
Cadeaubon Yellow WIngsPrijs € 150,- per uur inclusief instructeur en BTW. Je kunt met maximaal 3 personen vliegen, waarbij er twee achter de stuurknuppel zitten en de derde meedoet met navigeren. Je kunt ter plekke meer tijd boeken, als de sim niet volgeboekt is.

 

Hoe krijg je je cadeaubon in huis?

Vul het onderstaande formulier in. De geldigheidsduur van een cadeaubon is één jaar na uitgiftedatum.

Degene die de bon krijgt wil natuurlijk het maximale uit zijn cadeau halen. Goede voorbereiding is het have werk tenslotte. Om dat mogelijk te maken hebben we veel informatie over vliegen en wat daarbij komt kijken gemaakt Gebruik de volgende links om vast “ingevlogen” te raken; informatie over vliegen, alle fases van een vlucht, vluchtplannen cat. I-III, luchtvaartcommunicatie, navigatie en de Boeing 737 -800 instrumenten. Klik op het onderwerp waarover je meer wilt weten en je wordt doorgelinkt naar die informatie. Veel plezier.

Cadeaubon

Vliegticket Yellow WIngs
  • Bij elke cadeaubon is de begunstigde vrij om de vlucht in te vullen naar eigen voorkeur.
  • Als je het formulier hebt ingevuld en verstuurd, krijg je een bevestiging per email en daarna de factuur per email. Een cadeaubon voor een uur kost €150, voor anderhalf uur € 225 en voor twee uur € 300. Als deze betaald is, kan degene die de bon gekregen heeft even bellen om een afspraak in te plannen die hem/haar past. Er kunnen in totaal vier mensen in de cockpit; twee piloten en twee passagiers, neem dus gerust twee extra personen mee.