Maatwerk voor je zakelijk event / bedrijfsuitje / teamuitje

In samenwerking met meerdere bedrijven op Teuge international Airport is het mogelijk een zakelijk event, een teamuitje of bedrijfsuitje te realiseren. Dit doen we voor kleine én grote groepen. Elk event, teamuitje,  bedrijfsuitje, of relatiedag maken wij op maat en aan de hand van jouw wensen. Je kunt zelf alle variabelen invullen; aantal deelnemers, tijdstip en tijdsduur van het event en de activiteiten die je wilt gaan doen. Niet alleen de hangar is beschikbaar, maar ook het platform. Voor BBQ’s, pizza events, bedrijfsfeest etc.

 

Voor wie?

Elk bedrijf dat een bijzondere dag wil organiseren, wil graag een maximum rendement uit de dag halen. Iedereen moet vol energie en voldoening weer naar huis gaan. Je wilt graag dat er nog lang over nagepraat wordt en dat de deelnemers zich jouw event nog lang herinneren. Dat is ongeacht de doelgroep; klanten, leveranciers, onderaannemers, andere relaties en medewerkers. Niet alleen de presentatie van het bedrijf, maar ook de omgeving draagt bij aan de positieve herinnering aan de dag. Ook de activiteiten die wij op die dag organiseren leiden tot een sterke positieve herinnering. In samenwerking met u kunnen wij een spannend programma verzorgen dat uw dag memorabel maakt.

Jouw event of bedrijfsuitje in de hangar tussen de vliegtuigen?

Onze hangar zorgt ervoor dat u zich met uw event op een bijzondere manier kunt presenteren. De ruimte (tot 700 vierkante meter) delen we precies zo in als u wilt en er staan desgewenst vliegtuigen in de ruimte. Voor muziek, geluid voor sprekers, beamer en scherm, podium, catering, stoelen, tafels etc. kunnen wij zorgen. U kunt uiteraard eigen materialen meebrengen om uw bedrijf te presenteren tijdens uw event. Dat kan groots opgezet zijn als beurs of bedrijfsuitje, maar ook kleinschalig in de vorm van een teamuitje.

 

 

Activiteiten; Simulator vliegen met luchtverkeersleiding op de B737, een rondvlucht in een Cessna 172, een rondleiding op het vliegveld, eten en drinken…..

Wij kunnen je doelgroep een actief en spannend programma bieden, waarbij deelnemers kunnen kennismaken met de actieve luchtvaart. In de  Boeing 737 simulator kunnen deelnemers zelf vliegen en in het Air Traffic Control center (luchtverkeersleiding) ervaar je hoe het is om verkeersleider te zijn.  Uiteraard bieden we professionele begeleiding in de cockpit en in de het radarstation. We hebben een Cessna 172 simulator, waarin deelnemers zelf kunnen vliegen, ook met begeleiding.

 

Het is mogelijk een rondleiding over het vliegveld te krijgen. Met de rondleiding kom je op plaatsen waar je normaal niet zou kunnen komen. Eten en drinken kunnen wij regelen naar jouw wensen. Natuurlijk kun je je eigen activiteiten organiseren in de hangar, alles is op maat mogelijk. Voor ons zijn jouw wensen leidend bij het realiseren van jouw bijzondere  event of bedrijfsuitje.

De kracht van samenwerken

Wij willen graag nauw met jou samenwerken om een state of the art programma te maken. Als jouw event geslaagd is, is dat voor ons bijzonder waardevol. We willen graag samen met je onderzoeken wat je precies met die dag wilt bereiken en hoe wij daaraan maximaal kunnen bijdragen. Goed overleg, denken in mogelijkheden, flexibiliteit en creativiteit zijn daarbij van belang. Ons gezamenlijke doel is dat je maximaal tevreden bent met het resultaat van jouw event!

 

Creatieve voorbeelden

Het Viva la Pizza event op het platform voor de hangar. Twee avonden achter elkaar komen 250 mensen pizza’s eten. Alles wordt verzorgd door de organisatie en het is een groot succes…

Een vliegtuig als omgeving voor foto’s of video is aansprekend en anders dan anders. Een presentatie voor een nieuw product of een nieuwe dienst kun je  in de cabine van een vliegtuig doen, of in de cockpit . Er is een presentatie tv, waarmee je je eigen Power Point aan je publiek kunt laten zien. Ook het maken van een video, in cabine, cockpit of luchtverkeersleiding centrum is mogelijk. Hoe ziet dat er dan uit?

Links een promotiefoto van Ten Hag makelaars

Promotie van de nieuwste sportmodellen van Jaguar 

Om de sportmodellen onder de aandacht te brengen heeft Jaguar een halve dag foto’s gemaakt van auto’s met vliegtuigen. Ook op de runway met een Cessna vlak boven de auto….

Jaarlijkse netwerkdag van bedrijvenvereniging IKH uit Houten, in de hangar met veel heel verschillende activiteiten.

Voorbeelden van bijdragen aan landelijke TV programma’s

Reeks tv programma’s op NPO1 over Katja Schuurman Katja’s bodyscan

Hieronder een voorbeeld van Dynatos (strategisch partner voor financiële procesautomatisering), waarvan de directie een bericht aan anderen wilde sturen….. nieuwjaarsboodschap van Dynatos voor hun board vergadering in Las Vegas
Opnemen van een videoclip?  zie de clip van Bombastic met Lange Sjaak en YES-R
De 50+ Company heeft een HR netwerkbijeenkomst gehouden op het vleigveld, met een rondleiding van Theo Schaefers over het vliegveld, een presentatie in de Yellow Wings Boeing 737 cabine en een borrel bij restaurant The Hangar. Er zijn veel activiteiten mogelijk om het nuttige én aangename met elkaar te combineren!
Wilt u een VLOG maken? Kijk voor inspiratie naar Thomas Cox op Teuge

 Een paar docenten van de Scholengroep Veluwezoom heeft een prachtig initiatief genomen. Om kinderen een goed beeld te geven van wat een beroep inhoudt, proberen de docenten kinderen een echte ervaring op te laten doen in het werk dat zij later willen. 

Er is een meisje dat graag stewardess wil worden. Zij heeft bij Yellow Wings eten en drinken rondgedeeld en een flight safety demostration gegeven als een volleerde stewardess. Uiteraard compleet in stewardessen uniform. 

Ze deed het heel goed en het resultaat is in het filmpje dat door de school is gemaakt, te zien….. geniet ervan! 

https://www.youtube.com/watch?v=wuX5zwSE_5s&feature=youtu.be

Probeer ons uit…

Het bovenstaande klinkt leuk, maar werkt het ook? Dat kunt u alleen ontdekken door ons uit te dagen samen met u uw event te realiseren. Vraag ons mee te denken hoe we uw project mede tot een succes kunnen maken. U bent van harte welkom om vrijblijvend te komen overleggen. Laat u verrassen! Meer informatie? Bel naar 06 30062328 of mail naar info@yellowwings.nl

 

Geweldig evenement met businesspartners.

Op 14 februari 2019 weer bij Yellow Wings te gast geweest voor een dag met de zakelijke partners van TLN. Geweldige ervaring, lekker confronterend hoe moeilijk communiceren eigenlijk is, fijne sfeer en goede begeleiding door Rob en zijn mannen. 

Kortom: wil je iets bijzonders en leuks doen met zakenrelaties, dan in de flight simulator van Yellow Wings absoluut een aanrader!

Sjors J.