Spannende teambuilding voor teams tot max. 8 personen vol verrassingen!

Teambuilding bij Yellow Wings is opgezet als serious game. De training is bedoeld om teams in heel korte tijd te helpen super effectief met elkaar te communiceren en samen te werken. We willen echt tastbaar resultaat zien.

Elk teamlid speelt over de dag verdeeld 8 verschillende rollen in de cockpit of in de verkeerstoren.  Je moet je heel snel in je rol inleven en snel in actie komen in alle rollen. Je ziet direct het resultaat van je handelen in de mate waarin je met elkaar samenwerkt en elkaar begrijpt.

Teambuilding is géén teamuitje, hoewel het wel bijzonder leuk is! Meer info over een teamuitje vind je op Zakelijk event / bedrijfsuitje / teamuitje

Wat valt er van de luchtvaart te leren?

Je leert veel over je eigen kwaliteiten en talenten in een heel andere situatie dan normaal.  Talenten die je ontdekt kun je heel bewust inzetten ten gunste van je team en jezelf. Je kunt nog veel beter worden in datgene waar je van nature al goed in bent! Wat je nodig hebt is meer training en praktijkoefening. Hoe beter jij wordt, hoe meer plezier je er zelf in hebt, maar je team ook!

Als je team optimaal gebruik maakt van de talenten van alle leden, dan gaat de teamprestatie omhoog en het werkplezier ook! Welke talenten zouden er bij jou tijdens deze teambuilding naar boven komen? In de evaluatie geef je als team vast een voorzet, die je daarna echt goed moet uitwerken.. Teambuilding werkt geweldig als je meteen aan de slag gaat met doorvoeren van veranderingen! Het gevolg? Het werk wordt nog leuker en de resultaten nog beter. Het sleutelwoord voor blijvende verandering is discipline. Teambuilding is de opmaat om als team effectiever te worden. En dan verandert alles…..

 

Resultaat van teambuilding

Teambuilding moet echt iets tastbaars opleveren. Als je de discipline hebt om wat je geleerd hebt dagelijks in praktijk te brengen, dan word je team een succes. Foutloos communiceren vereist oefening, zodat het na verloop van tijd automatisch gedrag wordt. De methodiek van luchtvaartcommunicatie is 1 op 1 over te zetten naar elke bedrijf in elke branche. Ook de manier van samenwerken uit de luchtvaart is bijzonder effectief om een slagvaardig team te bouwen. Het resultaat moet direct praktisch toepasbaar zijn, als het team die manier van werken ook echt implementeert.

  • Elk teamlid is in staat foutloos met de andere teamleden én anderen te communiceren.
  • Elk teamlid heeft helder welke talenten en kwaliteiten er binnen het team aanwezig zijn en maakt daar actief gebruik van

Voor je een dag teambuilding komt doen is het slim om je goed voor te bereiden. De artikelen hieronder bieden veel informatie die je tijdens de teambuilding goed kunt gebruiken.

Communicatie,

luchtvaartcommunicatie,

Crew Resource Management

Hoe werkt het in de luchtvaart? Voor informatie en handleidingen over instrumentarium en vliegen,

informatie over vliegen 

Boeing 737 -800 instrumenten.

navigatie

Meer weten over deze inspirerende teambuilding?  Bel naar 06 30062328 of mail naar info@yellowwings.nl.   Wat houd je tegen?

 

Superleuke ervaring en een leuke manier om een spiegel voor gehouden te krijgen over je eigen functioneren. Leerzaam in meerdere opzichten! Rob, bedankt voor de gave dag!

Hans Visser

Geweldig leuk en leerzaam. We waanden ons onder begeleiding van Rob en team even in een heel andere wereld. De waardevolle inzichten over communicatie en samenwerking gaan we zeker dagelijks op de werkvloer inzetten. Bedankt Rob!

Roland Bulder