Teambuilding, Crew Resource Management en Assessment in onze Boeing 737 flight simulator

Voor alle activiteiten die wij doen is het belangrijk dat de energie van de groep hoog is. Bij teambuilding ga je als groep een aantal vluchten maken aan de hand van een vluchtplan en in 8 verschillende rollen. Je leert foutloos communiceren en moeiteloos samenwerken in de vorm van een serious game. Spannend en leuk, want je leert iets beter als je er plezier in hebt. Bij de Crew Resource management training  ga je met elkaar kijken wat er gebeurt in je team als er iets flink mis gaat. Je gaat samen een probleem oplossen met gebruikmaking van de kennis en vaardigheden van elk teamlid. Dat kan alleen maar als je elkaar heel goed begrijpt en heel goed ,met elkaar samenwerkt. Spannend en vaak hilarisch!! Je mag fouten maken en er wordt flink gelachen. Deelnemers leren elkaar op een heel andere manier kennen dan op het werk. Juist omdat de omgeving totaal anders is dan op je werk. Het Assessment in een groep is ook totaal anders dan wat je gewend bent……

Versterk de relatie met je klant, leverancier of je medewerkers

 

Yellow Wings heeft ook een manier bedacht om jou heel sterk in beeld te brengen én te houden bij je leverancier of je klant. Met een  Bijzonder relatiegeschenk. De focus ligt natuurlijk op goed communiceren en samenwerken en daar gaat het bij zakendoen ook over! Iets onverwachts en spannends doen met een klant of leverancier versterkt de relatie en met een paar mooie foto’s in de cockpit blijft deze gebeurtenis je klant  of leverancier nog lang bij.

Om medewerkers die iets bijzonders voor het bedrijf gedaan hebben anders dan anders te belonen, bieden we een Incentive. Met twee of drie personen kom je dan een complete vlucht bij ons maken, met alles er op en er aan. Anders dan anders en daar wordt in je bedrijf nog lang over nagepraat.