Een Incentive (extra beloning) voor bijzondere prestaties.

 

Incentive 1 Yellow WingsHoe beloon jij medewerkers die harder lopen dan de anderen? Mensen die meer presteren en actief jouw bedrijf vooruit helpen? Hoe kun je laten zien dat je hen waardeert op een manier die opvalt binnen je bedrijf? Hoe kun je dat gebruiken om anderen te motiveren? Een incentive moet zo leuk en bijzonder zijn dat het uitstraling geeft aan jouw bedrijf; het moet in je bedrijf rondzingen en het zegt iets over jou als werkgever. Win-win dus!

Yellow Wings heeft hiervoor een incentive maatwerk programma. Voor  een individu, of voor een groepje medewerkers. Vliegen met onze Boeing 737 simulator en/of begeleiden van vliegtuigen in de verkeerstoren, we maken het programma naar jouw wensen.  Spannend en dynamisch, want je moet zelf alles doen……..  Je krijgt in heel korte tijd een prachtige kijk op de werkwijze in de luchtvaart. 
Cadeaubon Yellow WIngs

Ons doel is dat de deelnemers de deur uitgaan met het gevoel iets unieks te hebben meegemaakt, dat ze niet snel zullen vergeten. De incentive wordt als cadeaubon verstuurd, zodat je als werkgever echt iets tastbaars kunt geven. Elke medewerker die een incentive krijgt, ontvangt een persoonlijk vliegticket. Op het ticket kan een persoonlijke tekst worden gezet van max 65 tekens.

 

Hoe krijg je de incentive in huis?

Heel simpel; even bellen naar 06 30062328, of een mail sturen naar info@yellowwings.nl  WIj willen natuurlijk graag weten wat die medewerkers voor bijzonders gedaan hebben, zodat wij dat nog eens kunnen benoemen tijdens de vlucht. Zij krijgen niet voor niets een extra beloning….. Op die manier brengen we de waardering van de werkgever nog eens extra onder de aandacht.

Om de voorpret voor de mensen die een incentive hebben gekregen, te vergroten, staan hier links met informatie over meerdere onderwerpen. Hoe meer je tevoren al weet, hoe leuker de vlucht gaat worden.

 informatie over vliegen,

luchtvaartcommunicatie 

Boeing 737 -800 instrumenten.

navigatie 

 

Reviews

Ik kreeg een simulatievlucht cadeau van mijn leidinggevende voor het overwerk dat ik in het weekend had gedaan. Samen met mijn man heb ik een geweldige vlucht gemaakt. Je zou denken dat zoiets meer voor mannen is, maar voor vrouwen is het net zo leuk!! Ik heb enorm genoten, ook al kun je natuurlijk niet meteen alles goed doen. Heel vriendelijke en geduldige begeleiding van Rob ( was ook wel nodig) Fantastisch

Rianne Blokland