Zelf piloot zijn en vliegen in een levensechte Boeing 737 Flight simulator

  

Zou je wel eens zelf piloot willen zijn? Hoe zou het zijn om zelf in de cockpit te zitten en je vliegtuig naar je bestemming te brengen? Hoe moet je gas geven, sturen, navigeren en communiceren met de verkeersleiding?

In onze professionele Boeing 737 800 Flight simulator, die precies doet wat een echt vliegtuig ook zou doen, heb je echt het gevoel dat je zelf aan eht vliegen bent. Je hebt 180 graden zicht naar buiten en levensecht geluid. Anders dan bij een aantal andere Flight simulators bestuur je samen met je tweede piloot het vliegtuig en zit de instructeur achter je. Je vliegt dus samen met je vriend/vriendin, familie, collega etc. en je moet zelf alles doen! De instructeur helpt je uiteraard met alles om jullie een mooie vlucht te laten maken.

Meerdere vliegtickets 

Wij hebben drie mogelijkheden voor een Yellow Wings vliegticket, afhankelijk van wat je precies wilt ontdekken van de kunst van het vliegen. Elk ticket biedt een complete vlucht, en hoe langer je vliegt, hoe meer je kunt doen. Bekijk hier onze tickets!

Hoe werkt luchtverkeersleiding eigenlijk? Hoe praten piloten met de luchtverkeersleiding en hoe krijgt de verkeerstoren het voor elkaar om alle vliegtuigen te begeleiden? Dat kun je bij ons ontdekken in onze Air Traffic Control simulator. Met vier personen simuleer je levensecht wat er gebeurt bij ATC als vliegtuigen willen landen of willen vertrekken. Je voert ook de checklists uit die je bij elke verandering van een vlucht moet afwerken. Een sessie bij ATC kan ook gecombineerd worden met een groep van vier mensen in de cockpit en daarmee wordt het nog realistischer!

Elk ticket voor de cockpit of ATC is ook als cadeaubon te verkrijgen. Leuk om cadeau te doen aan iemand die niet weet wat hij/zij wil hebben of alles al heeft. En het lijkt alsof dit echt iets voor mannen is, maar dat is zeker niet zo. Vrouwen zijn beter in staat om meer dingen vlak na elkaar te doen en daarmee  effectiever in de cockpit. Laat je verrassen!